FRAGT FRA 49,- | GRATIS FRAGT OVER 6000,-

Om zoob

Bag zoob er parret Louise og Brian – vi har begge interesse i at indrette og udvikle, være kreative og skabe gode løsninger. zoob blev grundlagt i april 2014 og firmaet holder til i Herning. www.zoob.dk byder på et udvalg af egne designs (zoob produkter) + et udvalg af andre produkter, som vi synes passer ind i vores koncept og sortiment. Disse produkter er købt ved andre leverandører og er produceret udenfor Danmark.

Læs artikel om zoob fra Herning Bladet HER

Om zoobs produkter

zoobs produkter er dansk design og dansk kvalitet til huset og haven. Ideerne og inspirationen kommer af behov og ønsker vi selv har til vores liv – vores hjem. Ideen udsprang med højbedene og sandkassen. Gode solide produkter der er 100 % vedligeholdelses fri. Den enkle og rå stil er flot i haven sammen med blomster, krydderurter og planter... År efter år kan man nyde sin have uden at skulle bruge tid på unødvendig vedligeholdelse - det er sådan noget som det vi prioriterer højt, da det giver mulighed for at bruge sin tid på noget vigtigere, fx venner og familie. Siden er flere ideer sprunget til, bl.a. en af vores mest populære produkter: opslagstavlen. Flere ideer vil helt sikkert følge med tiden, så hold øje med siden eller følg os på sociale medier, hvor vi gerne vil dele en masse med Jer.

zoob er lig med god kvalitet

Designet og det rå udtryk holder hele vejen igennem! Alle zoobs egne produkter er unikke, håndlavede og producerede i Danmark – produkterne laves i jern, fliser, mv. hvorfor små uregelmæssigheder, forskelle mv. kan forekomme. Dog er kvaliteten altid i orden og vi glæder os til at dele vores skønne zoob-produkter med jer. Vi lægger vægt på god kvalitet, høj service og den gode oplevelse.          
           
Vi vil gerne høre fra dig med idéer, ris og ros. Har du spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os på mail@zoob.dk eller 61 33 96 92
 
Du kan også læse vores handelsbetingelser, hvor du kan finde svar på eventuelle spørgsmål.