Om zoob

Bag zoob er parret Louise og Brian – vi har begge interesse i at indrette og udvikle, være kreative og skabe gode løsninger. zoobs produkter er dansk design og dansk kvalitet til inde og ude. Ideerne og inspirationen kommer af behov og ønsker vi selv har til vores liv – vores hjem.

Ideen udsprang med højbedene og sandkassen. Gode solide produkter der er 100 % vedligeholdelses fri. Den enkle og rå stil står flot op imod blomster, krydderurter, køkkenhaven… kun fantasien sætter grænser. År efter år kan man nyde sin have uden at skulle bruge tid på unødvendig vedligeholdelse.

Siden er flere ideer sprunget til.. og flere vil følge, så hold øje med siden. Senest er flere produkter blevet tilføjet. Disse produkter kommer fra andre steder i verden. Designet og det rå udtryk holder hele vejen igennem!

Vi lægger vægt på god kvalitet, høj service og tryg betjening. Alle zoobs produkter er unikke, håndlavede og produceret i Danmark – produkterne laves i jern, fliser, kobber mv. hvorfor små uregelmæssigheder, forskelle mv. kan forekomme. Dog er kvaliteten altid i orden og vi glæder os til at dele vores skønne zoob-produkter med jer.

Ved spørgsmål kontakt os endelig på mail og telefon.

 

Handelsbetingelser